Tippmix kosártippek mindenkinek

Friss topikok

  • danaisonfire: szia.mit szólsz a galatasaray-kuban meccshez?ez lenne a reális eredmény?az első meccsen dobott a k... (2012.11.28. 20:37) 46. hét, 2. forduló
  • Csak a Misleny: @danaisonfire: Nadezsda nálam biztos befutó A Triumph jobb szerintem A Valencia necces lesz, de ... (2012.11.14. 09:17) 46. hét, 1. forduló
  • danaisonfire: milyen érdekes ez a spanyol meccs is:D 71-60ről 76-76.. (2012.11.10. 19:36) 45. hét, 2. forduló
  • danaisonfire: köszi szépen.sajnos lemaradtam róla,még délelött lett volna lehetőségem hogy adjak fel alamit szlo... (2012.11.06. 13:18) 45. hét, 1. forduló
  • danaisonfire: szia.engem érdekelne pár meccsről a véleményed.bár szerintem már addig nem reagálsz rá ugyh ezt ha... (2012.11.03. 22:39) 44. hét, 1. forduló

Linkblog

Női kosárlabda Euroliga, első forduló

2012.10.22. 23:03 Csak a Misleny

Sopron-Arras H

Az Arras csapatában játszik több jó Francia játékos, pl. Johanne Gomis, Sandra Dijon de ez most kevés lehet a győzelemhez.

USK Prága-Avenida V

A Cseh csapat ismét jó keretet hozott össze, 7 nagyon jó játékos és remek kiegészítők. A Spanyol együttes is remek kerettel rendelkezik. Spanyol válogatottak + két amerikai játékos. Egy ok van amiért Spanyol győzelmet várok pedig az, hogy a mára már nem olyan acélos Brno 17-én simán verte a Prágát.

Zagreb-Galatasaray V

Sima vendég győzelmet várok annak ellenére, hogy a Horvátok egész jó kis keretet hoztak össze.

Targoviste-Schio V

Az Euroliga története során az első Román csapata a sorozatban a hazai együttes. Elina Babkina lehet a húzó játékosuk. Az Olasz együttesnek rutinból hoznia kell.

Orenburg-Kosice H

Az Orenburg iszonyatosan megerősítette keretét. A Krivacevicet és Quigleyt foglalkoztató Szlovák csapat sem rossz összetételű csapat, de most nem ők az esélyesek.

Polkowice-Mondeville H

A Lengyelektől nagyjából hasonló szereplést várok, mint tavaly. Palau és Snell a húzó játékosaik. A Francia együttes keretében nincsenek nagy nevek.

Tarsus-Szpartak-Moszkva V

A Török csapat olyan nagy nevű játékosokat szerzett a nyáron mint DeLisha Milton-Jones, Amaya Valdemoro, Danielle Robinson. Mondjuk előbbi kettő már nem tartozik a fiatalok kategóriába. Az Orosz csapat most is mint mindig igen erős. Esélyesek a győzelemre.

Bourges-Wisla Krakkó V

A Dumerc köré épülő hazai csapat hasonló erősségű keretet hozott össze, mint tavaly. A Horti Dórát foglakoztató Lengyel együttes egy viszonylag jó de szűk keretű csapatot állított össze erre a szezonra. "Gyilkos" kiélezett meccset várok, amolyan igazi három esélyes csata lesz, de meglepetést érzek. 

Győr-Brno H

A Győr még nem állt össze teljesen de egész jók lehetnek. A Brno igen megfiatalított csapattal áll rajthoz. Horakova, Sujanova, Ohlde, Jurcenkova viszik hátukon az együttest. Szoros meccsen meglehet a győzelem. 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása