Tippmix kosártippek mindenkinek

Friss topikok

  • danaisonfire: szia.mit szólsz a galatasaray-kuban meccshez?ez lenne a reális eredmény?az első meccsen dobott a k... (2012.11.28. 20:37) 46. hét, 2. forduló
  • Csak a Misleny: @danaisonfire: Nadezsda nálam biztos befutó A Triumph jobb szerintem A Valencia necces lesz, de ... (2012.11.14. 09:17) 46. hét, 1. forduló
  • danaisonfire: milyen érdekes ez a spanyol meccs is:D 71-60ről 76-76.. (2012.11.10. 19:36) 45. hét, 2. forduló
  • danaisonfire: köszi szépen.sajnos lemaradtam róla,még délelött lett volna lehetőségem hogy adjak fel alamit szlo... (2012.11.06. 13:18) 45. hét, 1. forduló
  • danaisonfire: szia.engem érdekelne pár meccsről a véleményed.bár szerintem már addig nem reagálsz rá ugyh ezt ha... (2012.11.03. 22:39) 44. hét, 1. forduló

Linkblog

Férfi Euroliga Top 8 előzetes

2011.03.03. 23:38 Csak a Misleny

A csoportkör végeztével kialakult a Top 8 mezőnye, akik a végső küzdelmet vívhatják a Final Four részvételért. Egy nagyobb és egy kisebb meglepetés zárta a kört. A nagyobb meglepetés a Valencia továbbjutása, mert egy nagy erős Fenerbahcét előzött meg. A kisebb meglepetés az Efes Pilsen kiesése, de itt azért közbejött egy nem várt sérülés is (Rakocevic kiesése) és a kedvezőtlen sorsolás.

 

A Top 8 párosítása így néz ki:

Caja Laboral (E1)-Maccabi Tel-Aviv (F2)

FC Barcelona (F1)-Panathinaikosz (E2)

Real Madrid (G1)-Power Valencia (H2)

Olympiakosz (H1)-Montepaschi Siena (G2)

Az egyenes kieséses szakasz március 22-én kezdődik, az egyik fél harmadik győzelméig tart. Az elől álló csapatok a kiemeltek. A párharcok első két mérkőzését Ők rendezik egy héten három napon belül. A visszavágókat a csoport másodikok rendezik, itt is egy héten két mérkőzés lesz. Ha ezek után 2-2 a párharc állása akkor a mindent eldöntő mérkőzést a csoportelsők rendezik. A játéknapok, március 22, 24, 29, 31 és április 6.

Várakozásaim:

Caja Laboral-Maccabi Tel-Aviv

Ez az a párharc ahol esélyt látok a pályahátrányból induló csapat továbbjutására. A Caja nagyon hullámzó teljesítménnyel jutott el eddig, és egy kicsit szerencse is a pártjukra állt. Remek játékosok alkotják keretüket, de a Tel-Aviv erre az idényre újjáépített csapata képes lesz felvenni velük a versenyt. Lendületes gyors játékot játszanak, amihez egy jó center sor is társul. A Caja eddig "klasszikus" kosárlabdát játszott, hosszú támadások, kijátszott figurák. Ezt a játékot egy gyors sokmozgásos védekezéssel szét lehet szedni, amire eddig is akadt már példa ebben a szezonban. A Maccabi tavaly a pályaelőny birtokában esett ki a Partizan Belgrád ellen, idén a sors visszaadhatja amit tavaly elvett tőlük.

Tippem a továbbjutóra: Maccabi Tel-Aviv

 

Barcelona-Panathinaikosz 

Egy hatalmas rangadó rögtön a nyolc között. A Barca idén a védekezésre fektette a hangsúlyt, az idén roppant mód hullámzó teljesítményt nyújtó Pana nem biztos, hogy talál rá ellenszert. Idén a Görög csapat gépezte nagyon akadozó volt.

Tippem a továbbjutóra: Barcelona

 

Real Madrid-Pamesa Valencia

A Real idén jól halad az Euroligában. Ami tavaly a sztárokkal nem sikerült, idén jó munkásokkal (és néhány sztárral) elvárás. Nevezetesen a továbbjutás. Tavaly ebben a szakaszban szintén egy Spanyol csapattal játszottak a későbbi győztes Barcelonával. Idén azért a Valencia nem egy Barca kaliber, de felszabadultan tudnak majd játszani, mert a 8 közé jutást senki nem várta tőlük. 

Tippem a továbbjutóra: Real Madrid

 

Olympiakosz-Siena

A Siena idén egész jól teljesít, ahol a csapatmunka dominál. A Görög kirakatcsapat idén is esélyes a végső győzelemre. A bajnokságban és az Euroligában is magabiztos csapat roppant erős kerettel rendelkezik. Ez a nagy rotáció biztosíthatja, hogy mindig lesz friss játékos a pályán, és ez védekezésben jól jöhet, mert idén a Siena ha jó védekezést kapott igen nehezen nyert, ha nyert.

Tippem a továbbjuóra: Olympiakosz

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása