Tippmix kosártippek mindenkinek

Friss topikok

  • danaisonfire: szia.mit szólsz a galatasaray-kuban meccshez?ez lenne a reális eredmény?az első meccsen dobott a k... (2012.11.28. 20:37) 46. hét, 2. forduló
  • Csak a Misleny: @danaisonfire: Nadezsda nálam biztos befutó A Triumph jobb szerintem A Valencia necces lesz, de ... (2012.11.14. 09:17) 46. hét, 1. forduló
  • danaisonfire: milyen érdekes ez a spanyol meccs is:D 71-60ről 76-76.. (2012.11.10. 19:36) 45. hét, 2. forduló
  • danaisonfire: köszi szépen.sajnos lemaradtam róla,még délelött lett volna lehetőségem hogy adjak fel alamit szlo... (2012.11.06. 13:18) 45. hét, 1. forduló
  • danaisonfire: szia.engem érdekelne pár meccsről a véleményed.bár szerintem már addig nem reagálsz rá ugyh ezt ha... (2012.11.03. 22:39) 44. hét, 1. forduló

Linkblog

44. hét, 1. forduló

2011.10.31. 09:20 Csak a Misleny

 168 Caja Laboral-Olympiakosz H

A nap rangadója. Ha Caja a bajnokságban mutatott arcát veszi elő, akkor akár ki is kaphatnak, de valahogy ez Euroligára mindig felszívják magukat. A Görög csapat idén verhető, még úgy is, hogy igen erős a keretük.

 

169 KK Zagreb-CSKA Moszkva V

Papírforma!

 

170 Siena-Galatasaray H

Találós kérdés. A Siena a bajnokságban nagyon gyengén szerepelt az utóbbi két meccsén (egy vereség, és egy 3 pontos győzelem). A Galata a Kazany elleni múlt heti vereségével okozott meglepetést. A hét végi bajnokijukat is éppen, hogy csak megnyerték hazai pályán.

 

171 Olimpija-Prokom H

A Prokomnak nincs könnyű dolga. Hétfőn (31-én) még Minszkben van jelenésük. Két nap múlva pedig már Szlovéniában vannak. Egyik csapat sem acélos, de ha nem játszana hétfőn meccset a Prokom, bizony elgondolkoztam volna a vendég győzelmen.

 

172 Fenerbahce-Sopron H

Papírforma.

 

Női Euroliga (Tippmax):

 

Palkowice-Schio V

Az újonc Lengyel csapat ismét nehéz feladat előtt áll. Eddig a végjátékra rendre elfáradtak, az eddig két meccset vesztő házigazdák. A Schio a múlt héten pont a végjátékban közelítette meg a Fener-t, akik csoportjuk favoritjai. Most a jó hajrá győzelmet érhet. 

 

Brno-Wisla Krakkó V

Papírforma!

 

Szpartak Moszkva-Gospic H

A Gospic egy óriási bravúrral kezdte a sorozatot, nyertek a Rivas ellen. Azóta két papírforma vereség. A Szpartaknak két vereség után nyerni kell! A hét végén a Szpartak a másik Orosz EL csapatot a Nadhezdát verte hosszabbítás után hazai pályán.

 

Ekateringburg-Vici Aistes H

Papírforma!

 

BLMontpellierA-Rivas Ecopolis (Madrid) H

A Rivas nem kezdte jól a sorozatot. A Franciák viszont meglepően erősek, a múlt héten majdnem nyertek Krakkóban!

 

Perfumerias Avenida-Tarbes H

Papírforma.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása